Home » Contact » Routebeschrijving - 'De Bosk'

Routebeschrijving - 'De Bosk'

Uw bezoek aan onze vereniging stellen wij zeer op prijs. Wij heten u vanaf deze plaats van harte welkom en hopen dat u zich thuis zult voelen in de thuishaven van onze vereniging, sportpark ‘De Bosk’. Het is wellicht lang geleden dat u ons bezocht heeft of misschien is het uw eerste bezoek aan de V.V. Harkema-Opeinde. Om u op weg te helpen hebben we voor u een routebeschrijving met een plattegrond gemaakt zodat u uw weg naar ons sportpark gemakkelijk kunt vinden. De routebeschrijving is soms niet in alle gevallen de kortste weg maar wel de makkelijkste weg. Er zijn tenslotte vele wegen die naar Harkema leiden.

Het adres van sportpark 'De Bosk' luidt als volgt:
De Bosk 22
9281 NR  Harkema

Vanuit het noorden

Komt u vanuit het noorden dan zult u waarschijnlijk gebruik maken van de N355 die tussen Leeuwarden en Groningen loopt. Bij de afslag Kootstertille rijdt u de N369 op. U volgt deze weg. U komt voorbij Kootstertille, over het Prinses Margrietkanaal, vervolgens langs Drogeham (aan uw linkerzijde). Het volgende dorp is Harkema. Bij Harkema aangekomen neemt u de afslag naar het dorp, waarna u meteen rechts afslaat de ventweg op. U neemt de eerstvolgende afslag aan uw linkerhand. Na 150 meter vindt u sportpark 'De Bosk' aan uw linkerzijde.

Vanuit het zuiden
Komt u vanuit het zuiden dan zult u waarschijnlijk gebruik maken van de A7. U neemt hier afrit 30 en rijdt vervolgens de N31 (Wâldwei) richting Leeuwarden op. U volgt de N31 tot de afslag De Haven/Surhuisterveen/Rottevalle waar u de N369 richting Rottevalle/Harkema volgt. Bij Harkema aangekomen neemt u de afslag ‘De Bosk’ aan uw rechterhand. Meteen daarna slaat u linksaf de ventweg op. Vervolgens neemt u de volgende afslag aan uw rechterhand. Op ‘De Bosk’ aangekomen vindt u het sportpark na 150 meter aan uw linkerzijde. 

Indien uw met deze routebeschrijving niet in staat bent ons sportpark te bereiken kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op de telefoonnummers 0512 362040 en 0512 360448. Wij staan u graag te woord.

Wij wensen u een goede reis!

StraatNr.Plaats
Versturen